Tietoja meistä

Tutustu lyhyesti yritykseemme ja arvoihimme

Nimineulojen kotimainen valmistaja

Olemme Pinpops Oy, suomalainen yritys joka on erikoistunut valmistamaan yritysilmeen mukaisia tunnistamistuotteita. Olemme myös painotalo, oma painotuotantomme sijaitsee Helsingissä jossa meillä on yli 1500m2 tilaa kahdessa toimipisteessä. Suurempaa näistä operoimme yksin ja koko rakennus on omistettu nimikointituotteiden ja tunnistamistuotteiden valmistukseen.

Olemme erityisesti tunnettu tapahtuma-alan painotalona jossa meillä on vahvin jalansija, pystymme tarjoamaan uskomattoman nopeaa palvelua riippumatta asiakkaan sijainnista. Palvelemme kotimaisia ja ulkomaisia yritys- ja yhteisöasiakkaita Helsingistä Ivaloon, Suomesta Yhdysvaltoihin ja kaikkialle siinä välillä.

Luotettu ja vakaa nimikointituotteiden toimittaja

Painotuotantomme on uusi ja moderni, painomenetelmät nykyaikaisia ja tuotteet alan parhaimmistoa. Nimikointituotteissa valikoima koostuu huolellisesti valituista tuotesarjoista, joiden sisältä löytyy kymmenittäin vaihtoehtoja muotoihin, kokoon, väriin ja materiaaleihin. Pystymme huolehtimaan yrityksesi nimikointitarpeista vuosiksi eteenpäin.

Kun teet nimikointituotteiden tilauksen meiltä, luovutat luottamuksellisia tietoja käsiimme. Huolehdimme painotilauksesi hoitamisen alusta loppuun vakaasti ja turvallisesti. Usein brändiuudistus liittyy isompaan nimineulojen hankintaan, jolloin vaaditaan ehdotonta luottamuksellisuutta. Tarjoamme turvalliset, nykyaikaiset menetelmät ja palvelut nimineulatilausten hoitamiseen.

Pitkä kokemus nimikointituotteiden valmistuksesta varmistaa että tilauksesi hoidetaan alusta loppuun oikein. Monipuoliset tilaushallinnan työkalut tarjoavat pääsyn sähköisestä vedostuksesta varastonhallintaan. Voit ostaa nimineulojen varastoinnin ja toimitukset suoraan toimipisteisiin sekä hallita varastoituja tuotteitasi niin tietokoneella kuin mobiilissakin.

Kuinka voimme palvella sinua?

Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja kerro millainen nimikointitarpeesi on. Autamme luomaan parhaat nimikointituotteet ja teemme sen helpoksi. Olemme täällä auttamassa sinua vähentämään nimikointituotteista aiheutuvaa työtaakkaa.

Kerroimmeko että toimitamme tilauksia mihin tahansa maailmassa?

Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

Fiskars
Fazer
Veikkaus
Genelec
Huhtamaki
Tamminen
HOK Elanto
Volvo
Google Digital Garage
Citycon
Defa
VR
Konecranes
Olympus
Caruna
OP
Pukkila
Reima
Respecta
Siemens
Tamro
BO LKV
Food Market Herkku
Taco Bell
KFC