Acrylsign nimineulat

Akryylista valmistettavat nimineulat aina omassa muodossa

Acrylsign Akryyliset Nimineulat
Acrylsign Akryyliset Nimineulat
Acrylsign Akryyliset Nimineulat
Acrylsign Akryyliset Nimineulat
Acrylsign Akryyliset Nimineulat
Akryyliset nimineulat kestävät aikaa

Acrylsign nimineulat valmistetaan aina tilauksesta omaan muotoon. Nimineulojen värimaailma voi olla mitä tahansa, koska tuote valmistuu aina tilauksesta. Tavallisimmin Acrylsign nimineuloissa painatus toteutetaan kahden tai useamman akryylikerroksen väliin, jolloin painatus ei voi kulua kovassakaan kulutuksessa pois. Painatusta suojaa kirkas akryylikerros ja nimineulan takana on toinen kerros kiinnikettä varten. Painatus on turvassa nimineulan sisällä.

Oma muoto tulee oletuksena

Acrylsign nimineulojen muotokieli voidaan ammentaa esimerkiksi brändin, logon tai tuotteen mukaan. Nimineulat valmistuvat lähes missä tahansa muodossa ja koossa. Omaan muotoon valmistettuna Acrylsign nimineuloihin voidaan toteuttaa villimpiäkin visioita jotka kohtaavat yrityksen brändin kanssa.

Suunniteltaessa akryylisen nimikyltin muotoa kannattaa huomioida myös kiinnikkeen sijainti. Jos kyltissä painopiste on toisella sivulla, kiinnike pyritään sijoittamaan painopisteen mukaan keskelle.

Täysväripainatus aina vakiona ilman piilokuluja

Meillä et maksa yllättäviä piilokustannuksia tai kuluja värimäärästä.

Kaikki nimineulapainatus tapahtuu oletuksena täysväripainatuksella hyödyntäen alan viimeisimpiä moderneja painomenetelmiä. Täysväripainatus kuuluu vakiona hintaan joten et maksa lisää värikkäämmästäkään toteutuksesta.

Kotimainen nimineulojen valmistaja

Olemme ainoa täysin kotimainen nimineulojen valmistaja jolla on oma painotuotanto Helsingissä. Meillä on myös useita nimineulamalleja joille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kun etsit aidosti suomalaista nimineulojen valmistajaa jolla on myös kotimainen omistus, olet perillä!

Badgestock varastonhallintaratkaisu jatkotilauksiin

Badgestock Inventory Management on kätevä online-työkalu jolla hallinnoit tulevia jatkotilauksia vaivattomasti. Niin tietokoneella kuin mobiilissakin toimivan tilausjärjestelmän kautta teet helposti lisätilauksia nimineuloista ja nimikylteistä, nimiyksilöinnillä tai ilman. Kysy lisää palvelusta nimineulojen tilauksen yhteydessä.

Acrylsign Nimineulat - Hinnasto

Hinnasto sisältää täysväripainatuksen (CMYK + W) sekä neulakiinnikkeen. Muut kiinnitysvaihtoehdot optiona. Nimineula voi olla myös ilmoitettua mittaa pienempi. Oma muoto mitataan ulkomittojen mukaan.

Kyltin koko 25 kpl 50 kpl 100 kpl 200+ kpl
75 x 25mm 9,80 € 6,40 € 5,80 €
50 x 50mm 9,80 € 6,40 € 5,80 €
75 x 50mm 12,00 € 9,80 € 8,70 €

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on noin 2 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Komposiittimuovinen neulakiinnike
Uusi ekologisempi vakiokiinnike
Sisältyy
Nimikylttimagneetti
Vastakappale paidan sisäpuolelle
1,00 €
Yksittäispakkaus pussiin
Läpinäkyvä pussi
Ilmainen
Pikatuotanto 3-4 päivässä
Lähetysvalmiina alle viikossa
+25%
Tuotanto 24 tunnissa
Valmis lähetykseen seuraavana arkipäivänä
+50%
Aloituskulut ja muottikulut
Painatuksen aloituskulu
Täysväripainatus vakiona
40,00 €
Silkkipainatuksen aloituskulu
Vain jos tarve Pantone® väreissä
40,00 €

Nimiyksilöinti, täysväripainatus ja standardikiinnike ovat vakiona ilman yllättäviä piilokuluja.

Nimineulojen kiinnikkeet

Alla olevat kiinnikevaihtoehdot ovat saatavilla nimineuloihin. Vakiokiinnike sisältyy hintaan, muiden kiinnikevaihtoehtojen hinnat näet kohdasta Lisätuotteet ja lisäpalvelut.