Signature muoviset nimineulat

Aina yksilöllisesti omaan muotoon ja kokoon valmistuva muovinen nimineula

Signature Muoviset Nimineulat
Signature Muoviset Nimineulat
Signature Muoviset Nimineulat
Signature Muoviset Nimineulat
Signature nimineula omassa muodossa

Signature nimineulat valmistetaan aina tilauksesta omaan muotoon. Tilaustuotteena toteutus ja värimaailma ovat aina brändi-ilmeen mukaiset ja esimerkiksi ketjuohjauksen mukainen ilme on helposti säilytettävissä. Signature nimikylttejä suositaan erityisesti isomman volyymin tarpeisiin kun tarve on suurille määrille yhteneväisiä nimineuloja.

Olemme valmistaneet Signature nimineuloja useammalle pikaruokaketjulle, jolloin vaatimuksena on yhteneväinen ilme kansainvälisten toimipisteiden kesken. Signature on edullinen ja vaivaton valinta nimineulaksi edulliseen hintaan.

Täysväripainatus aina vakiona

Meillä et maksa yllättäviä piilokustannuksia tai kuluja värimäärästä. Kaikki nimineulapainatus tapahtuu oletuksena täysväripainatuksella hyödyntäen alan viimeisimpiä moderneja painomenetelmiä. Täysväripainatus kuuluu vakiona hintaan joten et maksa lisää värikkäämmästäkään toteutuksesta.

Kotimainen nimineulojen valmistaja

Olemme ainoa täysin kotimainen nimineulojen valmistaja jolla on oma painotuotanto Helsingissä. Signature nimineulat on mahdollista valmistaa täysin kotimaisena Avainlippu-tuotteena ja nimineulaan painetaan tästä merkintä. Kun etsit aidosti suomalaista nimineulojen valmistajaa jolla on myös kotimainen omistus, olet perillä!

Badgestock varastonhallintaratkaisu jatkotilauksiin

Badgestock Inventory Management on kätevä online-työkalu jolla hallinnoit tulevia jatkotilauksia vaivattomasti. Niin tietokoneella kuin mobiilissakin toimivan tilausjärjestelmän kautta teet helposti lisätilauksia nimineuloista ja nimikylteistä, nimiyksilöinnillä tai ilman. Kysy lisää palvelusta nimineulojen tilauksen yhteydessä.

Signature Nimineulat - Hinnasto

Hinnasto sisältää täysväripainatuksen (CMYK + W) sekä neulakiinnikkeen. Muut kiinnitysvaihtoehdot optiona. Nimineula voi olla myös ilmoitettua mittaa pienempi. Oma muoto mitataan ulkomittojen mukaan.

Kyltin koko 25 kpl 50 kpl 100 kpl 200+ kpl
75 x 25mm 12,00 € 10,00 € 3,80 €
70 x 35mm 12,00 € 10,00 € 4,30 €
50 x 50mm 12,00 € 10,00 € 3,80 €

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on noin 2 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Komposiittimuovinen neulakiinnike
Uusi ekologisempi vakiokiinnike
Sisältyy
Nimikylttimagneetti
Vastakappale paidan sisäpuolelle
1,00 €
Yksittäispakkaus pussiin
Läpinäkyvä pussi
Ilmainen
Pikatuotanto 3-4 päivässä
Lähetysvalmiina alle viikossa
+25%
Tuotanto 24 tunnissa
Valmis lähetykseen seuraavana arkipäivänä
+50%
Aloituskulut ja muottikulut
Painatuksen aloituskulu
Täysväripainatus vakiona
40,00 €
Silkkipainatuksen aloituskulu
Vain jos tarve Pantone® väreissä
40,00 €

Nimiyksilöinti, täysväripainatus ja standardikiinnike ovat vakiona ilman yllättäviä piilokuluja.

Nimineulojen kiinnikkeet

Alla olevat kiinnikevaihtoehdot ovat saatavilla nimineuloihin. Vakiokiinnike sisältyy hintaan, muiden kiinnikevaihtoehtojen hinnat näet kohdasta Lisätuotteet ja lisäpalvelut.