Impact nimineulat

Impact nimineulan voit nimikoida helposti itse

Impact metallinen nimikyltti
Impact metallinen nimikyltti
Impact metallinen nimikyltti
Impact metallinen nimikyltti
Impact on uudelleen käytettävä nimineula

Impact nimineulat on varustettu kätevällä tekstiuralla johon voit tulostaa itse nimikoinnin tai tehdä nimet esimerkiksi käyttäen tarratulostinta. Impact nimikyltteihin on saatavilla laserkaiverrettu tai painettu logo.

Impact nimineulassa on kätevä nimikointiura johon voit asettaa nimen joko paperisena tai tarrakirjoittimella. Nimikylttiä on saatavilla kahta eri korkeutta joista korkeammassa on suurempi pinta-ala logomerkintään. Nimikointiuran korkeus on molemmissa kylteissä sama. Vakiona nimineula toimitetaan neulakiinnityksellä, voit valita myös muita kiinnitysvaihtoehtoja.

Vakiona täysväripainatus

Impact nimineulat yksilöidään omalla logollasi tai graafisen ilmeen mukaisesti joko täysväripainatuksella (CMYK + valkoinen) tai linssitarralla.

Linssitarralla painettaessa logoyksilöityyn Impact nimineulaan valetaan lisäksi kirkas polyuretaanilinssi (epoksilinssi) joka suojaa ja korostaa painatusta.

Sopiva kiinnike käyttökohteen mukaan

Kiinnikkeeksi voit valita kaksiosaisen magneettikiinnityksen jossa vastakappale tulee paidan sisäpuolelle eikä vaatteita tarvitse rikkoa neulalla. Voit myös valita perinteisen neulakiinnityksen tai neulaklipsin taskuun kiinnitystä varten.

Helposti nimikoitavissa itse

Voit nimikoida Impact nimineulat joko paperiliuskoilla tai Dymo® tarrakirjoittimella. Paperiliuskaa käyttäessä voit myös tilata valmiiksi perforoidut arkit jotka sopivat tavalliseen työpöytätulostimeen. Tulosta nimet arkille ja irrota perforoidut liuskat suoraan nimineulaan.

Impact Nimineulat - Hinnasto

Hinnasto sisältää täysväripainatuksen (CMYK + W) sekä neulakiinnikkeen. Impact nimineulan saat myös magneettikiinnikkeellä, katso lisätuotteet ja lisävaihtoehdot hinnaston alapuolelta.

Kyltin koko 25 kpl 50 kpl 100 kpl 200+ kpl
70 x 25mm 9,80 € 8,20 € 7,50 €
65 x 30mm 9,80 € 8,20 € 7,50 €

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on noin 2 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Neulakiinnike
Oletuksena
Sisältyy
Nimikylttimagneetti
Vastakappale paidan sisäpuolelle
0,85 €
Yksittäispakkaus pussiin
Läpinäkyvä pussi
Ilmainen
Pikatuotanto 3-4 päivässä
Lähetysvalmiina alle viikossa
+25%
Tuotanto 24 tunnissa
Valmis lähetykseen seuraavana arkipäivänä
+50%
Aloituskulut ja muottikulut
Painatuksen aloituskulu
Täysväripainatus vakiona
40,00 €
Silkkipainatuksen aloituskulu
Vain jos tarve Pantone® väreissä
40,00 €

Nimiyksilöinti, täysväripainatus ja standardikiinnike ovat vakiona ilman yllättäviä piilokuluja.

Nimineulojen kiinnikkeet

Alla olevat kiinnikevaihtoehdot ovat saatavilla nimineuloihin. Vakiokiinnike sisältyy hintaan, muiden kiinnikevaihtoehtojen hinnat näet kohdasta Lisätuotteet ja lisäpalvelut.